Over ons

"Samen gunnen we onze huurders een onvergetelijke vakantie. Relaxed rijden, makkelijk op één plek parkeren en heerlijk genieten van alle luxe en de omgeving."

Gert en Gerda van Keulen

2-persoons camper huren in Overijssel

Een paar jaar geleden kochten we onze eerste camper. Vanaf dat moment zijn we helemaal om! We waren niet echt van die kampeerders, maar dit vonden we vanaf dag één helemaal geweldig!

Droom wordt realiteit, we gaan buscampers verhuren!

Het gevoel van vrijheid, lekker binnen vijf minuten buiten zitten onder de luifel en het relaxte rijden in een buscamper gaf voor ons de doorslag. Gerda werkt in de zorg en Gert is automan in hart en nieren. Samen met zijn team runt hij Autobedrijf van Keulen en nu ook Luxe buscamper verhuur.

Luxe camper als uitgangspunt

We houden wel van een luxe camper, daarom kozen we bewust voor de Dethleffs Globetrail 640. Deze buscampers zijn standaard al van alle gemakken voorzien. Wij doen daar voor onze klanten nog graag een schepje bovenop. Een met zorg uitgezocht gesorteerd inventaris en twee lengtebedden. De vele extra’s in en bij de camper staan garant voor een luxe kampeerervaring. Samen gunnen we onze huurders een onvergetelijke vakantie. Mooie plekken ontdekken, makkelijk op één plek parkeren en heerlijk genieten van alle luxe. Wie wil dat nu niet?
Wil je een 2-persoons camper huren in Overijssel? We laten je graag alle luxe en gemak ervaren van onze buscampers.

“Het vriendelijke, persoonlijke en betrokken contact met Gert en Gerda, de duidelijke uitleg, de luxe camper, maakte het tot een hele fijne eerste campervakantie ervaring.”

Volg ons op onze socials!